Krem z topinamburu z chipsami i oliwą truflową
/ Jerusalem artichoke cream with crisps and truffle oil
24zł

 Sałata z balsamicznymi buraczkami, kiełkami słonecznika, cebulką, pomidorami cherry,
zasypana Cheddarem wegańskim, z delikatnym dyniowym winegretem / vegańska i bezglutenowa

/ Salad with balsamic beetroots, sunflower sprouts, onion, cherry tomatoes and vegan Cheddar cheese,
served with pumpkin vinaigrette
30zł

Risotto ze smardzami i porem duszonym w maśle i winie / bezglutenowe
/
Risotto with morels and leek stewed in butter and wine
44 zł

 Francuska tarta cebulowa faszerowana grzybami, oprószona natką pietruszki / vegańskie
/ French onion tart stuffed with mushrooms, sprinkled with parsley
34zł

Gołąbki z kiszonej kapusty suto wypełnione kaszą perłowa i grzybami / vegańskie, bezglutenowe
/ Stuffed cabbage leaves filled with pearl barley and mushrooms
36 zł

Comber z jelenia z pieprznym ravioli i burakami w balsamico
/Deer comber with pepper ravioli and beets in balsamico sauce
98 zł

Fillet Mignon z borowikami i truflą w towarzystwie puree kalafiorowego
/ Fillet Mignon with boletus and cauliflower puree
106 zł