MENU SYLWESTER 2019/2020

 

Przystawki zimne w stole

Sałatka Verde z pieczonym kozim serem, szpinakiem, awokado i prażonymi płatkami czosnku

Bliny z łososiem i kawiorem

Marynowany rostbef z pieczoną papryką z chilli i kolendrą i marynowanymi gąskami

Pieczony indyk aromatyzowany ziołami, ze szpinakiem i serem feta

Paluchy francuskie z chilli

Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem

Oliwki Gigant z migdałami

Szaszłyki z krewetek z sosem manko z chilli

Tatar wołowy zasypany cebulą i kwaszonym ogórkiem

 

Zupa

Krem z homara ze smażoną krewetką i halibutem

 

Dania główne

Udo gęsie z pieczonym jabłkiem faszerowanym buraczkami i kopytkami z czarnuszką

lub / or

Troć wędrowna na kremowo aksamitnym risotto z owocami morza

lub/ or

Burak Wellington ze szpinakiem, pieczarkami i pesto

Deser

Beza z kremem espresso z Jack Daniel ’s i karmelizowanymi bananami

 

OPEN BAR

Wino Białe

Tenta Chardonny, Central Valley

Wino Czerwone

Tenta Cabernet Sauvignon Central Valley

Piwo

Wódka / Żubrówka Black

Soki / pomarańcza, grapefruit, jabłko, porzeczka

Napoje gazowane / coca cola, fanta, sprite

Woda mineralna

Herbata / Dilmah

Kawa

 

Cena: 390zł / os.
Liczba miejsc ograniczona. Dla rezerwacji sześcioosobowych i większych - rabat 10%.