W Niedzielę Wielkanocną i Lany Poniedziałek w AleGlorii czekać będą na Was suto zastawione stoły pełne świątecznych przysmaków.

Przybywajcie z całymi rodzinami. Dla najmłodszych kącik zabaw i animacje, które sprawią mnóstwo frajdy.

Przystawki w stole

Rollmopsy w zalewie octowej na carpaccio z marynowanego buraka skropionego kremem balsamicznym

Rolada a’la Schab po warszawsku

Talerz jaj faszerowanych: z pieczarkami, z pastą szynkową, natką pietruszki i chili,
z pastą ziołową i czerwonym kawiorem, z brokułami i koprem

Baba wielkanocna z jajami na twardo, zielonym groszkiem i królikiem

Wiejski stół aromatycznych mięs pieczonych w ziołach wraz
z pachnącymi wiejskimi kiełbasami i szynkami

Wybór pasztetów: z kaczki, domowy, warzywny

Carpaccio z nóżek wieprzowych z sosem tatarskim

Wiosenna sałata z brokułami, jajami przepiórczymi, pomidorkami cherry i dymką

Sałata z tartą rzodkiewką, szynką, żółtym serem i kukurydzą

Roladki z wędzonego łososia faszerowane serkiem z koprem i rzodkiewką

Chrzany, ćwikły, ogórki kiszone, marynowane borowiki

Live cooking:

Tatar wołowy siekany z wyborem pikli i marynat

Przystawki ciepłe

Biała kiełbasa z duszoną cebulą
Pierogi: ruskie, z kaczką, ze szpinakiem i fetą

Zupa

Polski barszcz biały z jajem i białą kiełbasą

Dania Główne

Dorsz w sosie kaparowym z chilli
lub

Uda pieczone z kaczki w majeranku z kwaśnymi jabłkami
lub

Zraziki wołowe z ogórkiem kiszonym w sosie naturalnym
lub

Gołąbki z cielęciną i kaszą pełową w rosole, oprószone koprem

   Dodatki

Ryż
Pieczarki duszone w maśle z ziołami
Kopytka koperkowe
Ziemniaki z koprem
Buraczki malinowe

Desery

Baba rumowa
Mazurek kajmakowy
Beza z kremem espresso z Jack Daniels i bananami

Napoje
Kawa
Herbata
Napoje bezalkoholowe

Cena od osoby 139- PLN
Dzieci do lat 4 gratis

Rezerwacje: alegloria@alegloria.pl / +48 (22) 584 70 80