loading
11
Wrz

Poznaj tajemnice smaków podczas kolacji z Magdą Gessler /18 października/

Grzyby, ryby i coś jeszcze… Gęsina, bazylia, kiszone ogórki i… sekretny składnik. Polska kuchnia nie ma sobie równej na całym świecie. To kilkusetletnia tradycja szacunku dla produktu i hołd złożony dobremu smakowi. Aby poznać jej sekrety, trzeba polskiej kuchni przede wszystkim doświadczyć – i to najlepiej w jej najdoskonalszym wydaniu.

Magda Gessler zaprasza do AleGlorii, miejsca przepełnionego młodopolską fantazją i tradycją smaku, na specjalnie przygotowaną kolację degustacyjną, pełną aromatu polskich grzybów, smaku świeżych ryb, wiejskich jaj, gęsiny, dziczyzny i tego wszystkiego, co w polskiej kuchni najlepsze.

Podczas spotkania z najsłynniejszą polską restauratorką odkryjecie kolejne, tym razem bardzo praktyczne tajemnice kuchni. Jak traktować grzyby? Ile jest sposobów gotowania jaj? Na czym polega sekret polskich pierogów? Odpowiedzi na te pytania poznacie w AleGlorii już 18 października o godzinie 20.00.

Zapraszamy do rezerwacji: alegloria@alegloria.pl, tel: 22 584 70 80

Komentarze( 0 )
Top