loading
18
Mar

Rodzinny czas

Zapraszam do AleGlorii, na rodzinne biesiadowanie!

 Menu 18 – 19  marca

Na początek/Starters

Wariacje na temat tatara: z łososiem na wschodnio, z tuńczykiem

z awokado, z pomidorów z oliwkami

/Selection of tartars: Eastern-style salmon, tuna & avocado, tomatoes & olives

 

 Na ciepło/Warm starters

Pierogi lepione na żywo: ruskie, ze szpinakiem, z  cielęciną

/Dumplings’ life cooking station: stuffed with cottage cheese & potato, spinach, veal

 

Zupa do wyboru/Soups

Rosół z domowym makaronem

/Broth with homemade noodles

Lub/or

Domowa zupa szczawiowa podana z jakiem

Home sorrel soup served with egg

 

Danie główne/Main Course

Confitowane udko z kaczki z sosem śliwko-cynamonowym, buraczkami i kluskami śląskimi

/Duck leg confit served with plum sauce, beetsand ravioli filled with potatoes

Lub/or

Okoń morski z mixem sałat

/Sea bass with mix of lettuce


Deser /Desert

Wz-tka Waszawska

/Traditional Warsaw cake

 

Cena 65 PLN/ Price 65 PLN

 

Komentarze( 0 )

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Top