loading
23
Mar

Rodzinny czas

Zapraszam do AleGlorii, na rodzinne biesiadowanie!

 Menu 25 – 26  marca


Na początek/Starters

Roladki w trzech odsłonach: z cukinii faszerowane serem kozim, z pieczonego rostbefu faszerowanego
musem z suszonych pomidorów, oraz z łososia faszerowanego musem koperkowo – kaparowym

/Rolls’ selection: zucchini rolls filled with goat cheese, strip loin rolls filled with sundried tomatoes and
salmon rolls filled with dill & capers mousse

 

Na ciepło / Warm starters

Pierogi lepione na żywo: ruskie, ze szpinakiem, cielęce

/Dumplings’ life cooking station: stuffedwith cottage cheese & potato, spinach, veal

 

Zupa do wyboru / Soup for choice

Zupa cebulowa

/Onion soup

lub/or

Zupa krem z buraka

/Cream soup of beet

 

Danie główne do wyboru / Main course for choice

Kotlet schabowy podany z młodymi ziemniakami i mizerią

/Pork chop served with baby potatos and cucumber salad

lub/or

Okoń morski serwowany z ragout z soczewicy

/Sea bass served with ragout of the lentil

 

Deser / Desert

Krucha babeczka z owocami

/Crunching cookie with fruits

Cena 65 PLN/ Price 65 PLN

 

Komentarze( 0 )

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Top