loading
20
Paź

Rodzinny czas 21 – 22 października

Na początek / Starters

Crostini ze szpinakiem, pomidorem oraz grzybami

/Crostini with the spinach, tomato and mushrooms

 

Na ciepło / Warm starters

Pierogi lepione na żywo: ruskie, ze szpinakiem, cielęce

/Dumplings’ life cooking station: stuffed with cottage cheese & potato, spinach, veal

 

Zupa do wyboru / Soups

Rosół z domowym makaronem

/Broth with homemade noodles

lub/or

Zupa pomidorowa podana z ryżem

/Tomato soup served with rice

 

Danie główne do wyboru / Main courses

Pierś z kurczaka kukurydzianego grillowana podana z frytkami z batatów i mixem sałat

/Grilled chicken breast served with chips from sweet potatoes and mix of lettuce

lub/or

Filet z sandacza podany na ragout z soczewicy

/Fillet of the pikeperch on ragout of the lentil

 

Deser /Desert

Ptyś z kremem waniliowym i świeżymi truskawkami

/Whipped vanilla cream served with fresh strawberries

 

 

Cena 65 PLN/ Price 65 PLN

Do ogólnego rachunku doliczamy 10% serwisu

/10% service charge will be added to all food & drinks orders

 

Komentarze( 0 )
Top