loading
03
Lis

Rodzinny czas 4 – 5 listopada

Na początek / Starters

Crostini ze szpinakiem, pomidorem oraz grzybami

/Crostini with the spinach, tomato and mushrooms

 

Na ciepło / Warm starters

Pierogi lepione na żywo: ruskie, ze szpinakiem, cielęce

/Dumplings’ life cooking station: stuffed with cottage cheese & potato, spinach, veal

 

Zupa do wyboru / Soups

Rosół z domowym makaronem

/Broth with homemade noodles

lub/or

Krem z białych warzyw

/ Cream with white vegetables

 

Danie główne do wyboru / Main courses

Konfitowane udo z kaczki podane z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami

/ Confit duck leg served with homemade pasta and pan-fried beetroot

lub/or

Okoń morski z mixem sałat

/Sea bass served with mix of lettuce 

 

Deser /Desert

Kwadrat cytrynowy na biszkopcie z limonek cytryn i wiejskiej śmietany

/ Lemon square served with lime & lemon sponge cake crowned with fresh cream

 

 

Cena 65 PLN/ Price 65 PLN

Komentarze( 0 )
Top